Μενού - Ottico Firenze
Καλάθι αγορών

Εταιρεία

Ottico Firenze & Maestri Italiani

> Design > Ποιότητα & Αξιοπιστία > Εξυπηρέτηση

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία αξεσουάρ μόδας. Μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή μας και να δώσουν χαρακτήρα στο στυλ μας. Πρωταρχικός τους στόχος είναι όμως η προστασία των ματιών μας.

Στην εταιρία Ottico Firenze - Maestri Italiani, από το 1994, δημιουργούμε προϋποθέσεις υψηλών απαιτήσεων για την κάλυψη των αναγκών σας σε γυαλιά ηλίου. Με βασικούς άξονες το design, την ποιότητα και την αξιοπιστία σκαρφαλώνουμε στην κορυφή της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς.

Design
Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, Μέκκα της μόδας και του design. Με πραγματικά μεγάλη ποικιλία και σημασία στη λεπτομέρεια και το φινίρισμα είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα γυαλιά ηλίου που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας

Ποιότητα & Αξιοπιστία
Ακολουθούμε πάντα πιστά τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορούν την απορροφητικότητα των φακών και την προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες. Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις και εγγυήσεις και είναι κατασκευασμένα με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους. Τα κρύσταλλα είναι οργανικά με ισχυρή απόδοση απορροφητικότητας, μεγάλη διαύγεια στα χρώματα και χωρίς να παραμορφώνουν τα είδωλα.

Εξυπηρέτηση
Βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και έχουμε την ανάγκη να είμαστε επίκαιροι. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας. Με άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είμαστε δίπλα σας ακόμη και μετά τις αγορές σας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.