Μενού - Ottico Firenze
Καλάθι αγορών

Αποστολές

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνεται με ΕΛΤΑ Courier με παράδοση από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.
Τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ για όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι 10€ και η αντικαταβολή 1,50€.

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται, παραδίδονται και αποστέλλονται μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες (ήτοι, Δευτέρα με Παρασκευή). Παραγγελίες που υποβάλλονται Σάββατα, Κυριακές ή ημέρες εθνικών αργιών θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα έξοδα αποστολής εκτός Ελλάδος επιβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά την πληρωμή ή σε περίπτωση προσφοράς όπου στην προσφορά αναφέρεται το κόστος μεταφοράς. Αυτά κυμαίνονται αναλόγως του ύψους της παραγγελίας, της επιλεγείσας δυνατότητας αποστολής και της επιθυμητής διεύθυνσης αποστολής.

Προθεσμία παράδοσης- Ευθύνη μεταφοράς

Η προθεσμία παράδοσης των προϊόντων στον υποδειχθέντα από τον πελάτη τόπο από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ του τόπου αποστολή και του τόπου παράδοσης. Σε κάθε δε περίπτωση δεν θα υπερβαίνει τις πέντε εργάσιμες ημέρες.

Ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά καθώς και για τυχόν καθυστέρηση κατά την παράδοση των προϊόντων φέρει αποκλειστικά η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Αποστολή παραγγελίας

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας και στην συνέχεια της επεξεργασία της η αποστολή της παραγγελίας θα ακολουθεί την πιστοποιημένη καταβολή του τιμήματος σε περίπτωση πληρωμής on-line ή με τραπεζική κατάθεση και το προϊόν θα παραδίδεται προς αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για την περίπτωση της αντικαταβολής μετά την παραλαβή της παραγγελίας και στην συνέχεια την επεξεργασία της, το προϊόν θα παραδίδεται προς αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η αποστολή θα εκτελείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η επιχείρηση θα προωθεί τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο στην εταιρεία ταχυμεταφορών, ώστε να είναι εφικτή η παράδοση της παραγγελίας του.